52/432-298
Szolgáltatási köreink >> Tartálytisztítás és -vizsgálat >> Tartálytisztítás
Tartálytisztítás
A tartályok, nyomástartó edények, ülepítő medencék, kútaknák és egyéb aknák tisztítása a töltetből visszamaradt szennyeződéstől mosással történik, a berendezések teljes belső felületein (fenék, tető és övlemez felületek, tartószerkezetek, csonkok, nyílások, ki nem szerelhető elemek stb.).


A tartályok tisztítását, és a tartályba szállást a mindenkor érvényes szabványi és jogszabályi előírásokban foglaltak szerint végezzük el.
A készülék nyomásmentesítése, leürítése, megbontása, szétszerelése és a hőcserélő csőkötegek kihúzása után az alábbi feladatokat tartalmazza:


- A berendezésekben maradt szilárd és folyékony halmazállapotú iszap kitermelése kézi erővel, szippantó gépjárművel, vagy zagyszivattyúval.
- A készülékben lévő szennyeződés (iszap) állagának szükség szerinti lazítása magas-nyomású (min. 150-200 bar) hideg-vizes mosóberendezéssel.
- Az iszap kitermelése után a készülék teljes belső felületének tisztítása magas-nyomású (min. 150-200 bar) hideg -, vagy meleg-vizes (min. 80 °C) mosással, vagy gőzborotvás tisztítással és a mosás során keletkezett szilárd és folyékony halmazállapotú szennyeződés kitermelése.
- A készülék szárítása - szükség szerint természetes vagy mesterséges - levegő átfúvatásával.
- A tevékenység során keletkezett szilárd (lapátolható) és folyékony halmazállapotú iszap gyűjtése, kezelése és szállítása
- Szükség esetén szerelési feladatok


A teljesítéshez szükséges műszaki hátteret a „KRISTÁLY-99” Kft. biztosítani tudja. A rendelkezésünkre álló gépek, berendezések (nagynyomású mosók, RB-s eszközök, szállító járművek és eszközök, frisslevegős készülékek, gázérzékelők, stb.) alkalmasak, bármely típusú tartály teljes körű tisztítására.:


A tisztítás során kitermelt anyag veszélyes hulladék, melynek kezelését a Hulladékszállítás és kezelés szolgáltatási körben ismertetünk.


Legjelentősebb referencia partnereink:

- MOL Nyrt.
- TEVA Zrt.
- Technocoord Kft.
- Petrolszolg Kft.
- ICN Alkaloida Magyarország Nyrt.
- FAG Magyarország Ipari Kft.
- DKV Zrt., Debrecen,
- AES-Tisza Erőmű Kft.
- Debreceni Egyetem Orvos és Egészségtudományi Centrum
- KEVIÉP Kft.
- Tiszamenti Vízművek Rt,
- Hajdú VOLÁN Zrt.
- Pannon Hőerőmű Zrt.

Kapcsolat:
Kurucz Zsolt
ÉRTÉKESÍTÉSI VEZETŐ
ÉPÍTÉSI ÁGAZATVEZETŐ
E-mail: kuruczzs@kristaly99.hu
Telefon: +36 70 457 9185